Teknoloji

Mayıs ayının ilk haftasında çıkacak PC oyunları: 1-7 Mayıs 2023 #1

 
Mayıs ayında pek çok PC oyunu bizleri bekliyor. Aksiyondan maceraya, simülasyondan stratejiye çeşitli çıkışlar yapmaya hazırlanıyor. Bu listemizde Mayıs ayının ilk haftasında çıkacak PC oyunlarına göz atıyoruz. Liste 1-7 Mayıs tarihlerini temel alıyor.
 
– Tiny Life (3 Mayıs: simülasyon, yaşama, inşa etme)
 
 
 
Ellpeck Games tarafından geliştirilen ve Top Line Studios tarafından yayınlanan simülasyon, yaşam, inşa etme oyunu Tiny Life 3 Mayıs’ta geliyor. Piksel grafiklere sahip bu yaşam simülasyon oyunu ilk etapta erken erişim olarak karşımıza çıkacak. Erken erişim döneminde oyuna yeni içerikler eklenecek, yeni güncellemeler eklenecek ve oyuncu geri bildirimleri değerlendirilecektir. Bundan dolayı bu süreçte oyunda çeşitli hatalar ve eksiklikler olabiliyor. Oyunları erken erişim sürümünde oynamak istemiyorsanız oyunun tam sürümünü bekleyip erken erişim sürümünü atlayarak tam deneyimi yaşayabilirsiniz.
 
Gelişmiş karakter oluşturma ekranı
İzometrik kamera perspektifi ile karşımıza çıkacak olan bu simülasyon oyununda kendimize bir hayat kurabileceğiz ve karakterimizi istediğimiz gibi oluşturabileceğiz. İlk etapta kendi karakterimizi yarattığımız bu dünyada farklı yeteneklere sahip insanlarla karşılaşabileceğiz, farklı karakterlerle etkileşim kurabileceğiz ve oyundaki birçok karakterle yakın bağlar kurabileceğiz. Oyunda kendi karakterimizi oluşturacağımız bir ekran olacak ve bu karakter yaratma ekranında kendi kişiliğimizi, becerilerimizi ve formumuzu belirleyebileceğiz. Burada karşımıza geniş bir karakter yaratma ekranı çıkıyor. Oyunda karakterimizin her bir özelliğini, fiziksel yapısını ve becerilerini eksiksiz belirleyeceğiz.
 
The Sims’ten ilham alındı
 
 
The Sims serisinden esinlenilen bu yapım, piksel-grafik formda karşımıza çıkacak. Dolayısıyla bu tarz oyunları seviyorsanız kesinlikle bu oyuna bir göz atmanız gerekecek. Gerçekçilik takıntınız varsa oyunun piksel grafikleri sizi tatmin etmeyebilir. Ancak bu tarz sanat ve grafiklerden hoşlanan oyuncuların bu üretime bir şans verebileceğini söyleyebilirim. Oyunda tekrar oynayabileceğiniz oldukça fazla içerik olacak. Dolayısıyla bir yaşam simülasyon oyunundan ne bekliyorsanız, o içeriği bu oyunda bulacaksınız.
Oyunda kendimize bir karakter oluşturabileceğiz, yarattığımız karakter ile gerçekçi bir dünyaya adım atıp, burada kendi hayatımıza başlayacağız. Oyunda yine gün içinde yiyip içebileceğiz, acıkıp uyuyabileceğiz. Bu nedenle oyunda gerçek bir kişi olarak yer alacağız. Elbette kendi karakterimizle hayatımızı devam ettirebilmek için öncelikle barınabileceğimiz bir yer bulmamız gerekecek elbette. Ancak bir konut bulduktan sonra kendimize ait bir işimiz olması gerekecek. Dolayısıyla oyundaki her aşamayı sırayla gerçekleştirebileceğiz ve gerçek hayatta yaptıklarımızı ve bu oyunda nasıl geçimimizi sağlayabileceğimizi aynı formda yapabileceğiz.
 
İlişki ve bağ sistemi
 
 
Tiny Life’ta geliştirici ekibin bizlere sunduğu bir yapı daha olacak. Oyunda bir grup insanı kontrol edebileceğiz ve onların günlük ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Oyunda farklı kişilerle ilgi alanları kurabilecek, onlarla etkileşime geçebilecek ve ortadaki bağları tamamen kendimize göre ayarlayabileceğiz. Yani bir karakterle ya da setle ilişkimizin çok düzgün olmasını istiyor olabiliriz, ona bağlı olarak atılımlar yapabiliriz ve diğer taraftan o setle olan bağımızın kötü olmasını istiyorsak, o setle olan bağımızın kötü olmasını isteyebiliriz. ilgili olumsuz davranışlar sergileyebilmektedir. Bu tamamen bize bağlı.
Oyunda eğlenceli bir yapı bizleri bekliyor olacak. Bir yandan bir kümeyi kontrol edip hayatlarına dokunduğumuz bir yapı karşımıza çıkarken, diğer yandan bu kümenin canlarını yok etmek için elimizden geleni yapabileceğiz. Yani oyunun arka planında aslında mizahi unsurların olduğunu görebiliyoruz. Oyunda bu grubun hayatını mahvetme durumunda çeşitli saldırılar yapıp onları kızdırıp istesek de eğlenceli içerikler üretebilmemiz adettendir.
 
 
Setteki her karakterin kendine has yapısı, karakteri ve kişilik özellikleri bulunuyor. Bu nedenle oyunda her karakter farklı bir şekilde karşımıza çıkıyor ve her birinin kendine has duyguları var. Elbette oyundaki her karakter farklı bir sonla bitebilir, duygularını farklı şekillerde ortaya koyabilir ve farklı kişilikleri ile ön plana çıkabilir. Bu nedenle, oyundaki her karakter benzersiz bir biçimde gelir.
Yaşam simülasyon oyunlarında vazgeçilmez bir konut, yani kendimizle ilgili bir yaşam alanıdır. Bu bağlamda evler, parklar, bahçeler yapabilir ve daha fazlasını yapabiliriz. Oyunda ne kadar çok bina ve yapı inşa edebilirsek o kadar çok insanı kendine çekebilir ve kümemizi genişletebiliriz. Oyunda bir yandan bina simülasyonunun içeriklerinin bize aktarıldığını görebilirken diğer yandan yaşam simülasyonu öğelerinin harmanlanmasını burada deneyimleyebiliyoruz. Bu nedenle iki ilaç aslında bu formda birbiri ile harmanlanmış ve geniş bir içerik yelpazesinin bize iletildiğini görebiliyoruz.
 
Özelleştirme istemi
 
 
 
Oyunda yaptığımız her binayı istediğimiz gibi özelleştirebilir, renklerini ayarlayabiliriz. Oyunda, mobilyaları tek tek seçip yerleştirebileceğimiz dıştan iç mekana kadar yapıların her parçasına uyum sağlayabiliyor. Mobilyanın kenarlarını, yapısını ve nereye monte edilmesi gerektiğini tamamen ayarlayabiliyoruz ve bu tarz bize oyun içinde özgürlük sunuyor.
Elbette diğer yaşam simülasyon oyunlarında olduğu gibi bir karakter seçip ona çeşitli komutlar verip ne yapması gerektiğini söyleyebiliyoruz. Tabii ki, her karakterin kendi çeşitli ihtiyaçları ve yapması gereken işleri var. Dolayısıyla o karaktere tıklayarak ne istediğini görebilir, açsa yemeğini verebilir, susamışsa suyunu içebilir ve ihtiyacı varsa çeşitli adımlar atabiliriz. bu ihtiyaçları karşılamak. Bundan dolayı oyun içerisinde her bir karakter ile ayrı ayrı ilgilenip ihtiyaçlarını giderebiliyoruz.
Oyunda her karakterle konuşabiliyor, diyaloglara girebiliyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz. Diyaloglara girdiğimiz karakterle birlikte ilgimizi belirleyebilir, onlarla bağlarımızı güçlendirebilir ve istediğimiz zaman o bağları kesebiliriz. Bu sebeple oyunda bir de link sistemi ve ilişki sistemi bulunuyor. Ona göre ilgi alanlarımızı hem genişletebilir hem de daraltabiliriz.
 
Atölye ve mod desteği
 
 
Öte yandan çeşitli modları yükleyebileceğimiz bir yapı da bizleri bekliyor. Atölye desteği ile karşımıza çıkacak olan bu yaşam simülasyonu oyununda farklı modları deneyebileceğiz ve bu modların içeriklerini oynayabileceğiz. Topluluk üyeleri ile oluşturulan bu modlar sayesinde oyundan farklı deneyimler elde edebileceğiz ve oyun içerisinde farklı içerikleri oynayabileceğiz. Bu vesileyle sıkılmadan oynayabileceğimiz çeşitli modlar da bu temelde tarafımıza aktarılacaktır.
Piksel grafiklere sahip bu yaşam simülasyon oyunu 3 Mayıs’ta biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Oyunun Steam sayfası şu anda açık ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilirsiniz. Yukarıda da belirttiğim gibi oyun erken erişim versiyonu olarak karşımıza çıkacak. Bu nedenle erken erişim sürümünde eksiklikler ve hatalar olabilir. Erken erişim sürümünü oynamak istemiyorsanız, oyunun tam sürümünü beklemeniz gerekebilir. Oyunun tam sürümünün ne zaman çıkacağı şu an için bilinmiyor. Bundan dolayı oyunu bu süreçte takip edebilirsiniz.
 
– Showgunners (2 Mayıs: sıra tabanlı strateji, taktikler)
 
 
Artificer tarafından geliştirilen ve Good Shepherd Entertainment tarafından yayınlanan sıra tabanlı strateji taktik oyunu Showgunners, 2 Mayıs’ta geliyor. planlar. Oyunda farklı bölgelere savrulabiliyoruz, bu bölgeleri keşfedebiliyoruz, bölgelerin avantaj ve dezavantajlarını görebiliyoruz ve ortamı kullanarak ortadaki tehlikeleri ortadan kaldırmaya çalışıyoruz.
Sıra tabanlı taktiksel aksiyon sistemi içerisinde kendi takımımızı kurabiliyor, bu grupla birlikte büyük maceralara atılabiliyor ve bu macerada galip gelmeye çalışıyoruz. Oyunda geleceğin teması var, geleceğin teması sayesinde elimize farklı silahlar alıp bu silahları düşmanlara karşı kullanabiliyoruz. Oyunda kullanabileceğimiz yakın menzilli silahlar ve uzun menzilli silahlar bulunuyor. Bu tür silahları kullanmak tamamen bizim işimiz.
Oyunda sadece aksiyon ve savaş sistemleri değil, çözmemiz gereken bulmacalar da bulunuyor. Elbette bu bulmacaları çözmek ilk etapta kolay olabiliyor ancak ilerleyen süreçte bu bulmacaların zorluk seviyesi artıyor ve bulmacalar bazen çok zorlayıcı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bu nedenle, çevreyi yeterince analiz etmeli ve iyi keşfetmeliyiz. Bu puzzle challenge’ların yanı sıra karşılaşacağımız çeşitli tuzaklar da bulunuyor ve bu tuzakları aşmak oyundaki ana hedeflerimizden biri.
 
 
Sıra tabanlı strateji oyunlarında genellikle bir grup toplarız ve bu ekiple karşımıza çıkan düşmanları yeneriz. Bu oyunda öyle bir yapı var ki birden fazla karakteri ekibimize alıp karakterlerin özelliklerinden faydalanıp en verimli şekilde kullanmaya başlayabiliyoruz. Oyunda çok fazla karakter var, bu karakterlerin her birinin farklı özellikleri var, bu özelliklerini ortaya çıkarmak, düşmanlara karşı kullanmak ve bu şekilde düşmanları yenmek tamamen stratejimize bağlı.
Her oyuncu oyunda farklı bir deneyim yaşayabilir çünkü bu tarz oyunlarda yaptığımız her atılım çok farklı olabilir. Oyunda yapacağımız çok fazla plan, strateji ve taktik olduğu için bu oyunun her bölümü farklı bir plana sahip ve bize ekstra bir deneyim sunuyor. Oyunda farklı karakterleri takımımıza davet ederek takımımızı genişletebiliyoruz ve bu genişlik sayesinde daha güçlü düşmanların karşısına çıkmaya çalışıyoruz. Oyunda yine çevre faktörlerini kullanarak onları tuzağa düşürebiliyoruz ve tuzağa düşürdüğümüzde onları ortadan kaldırıp malzemelerini envanterimize atabiliyoruz.
 
 
Oyunda çevreyi tekrar izleme, çevre unsurlarını kullanma ve çevreden çeşitli eşyalar bulma mekanikleri bulunuyor. Oyunda bulunan bu eşyalar sayesinde kendimizi geliştirebilir ve grubumuzu daha fazla savaşa hazırlayabiliriz. Oyunda daha çok arena tarzı kısımlar var, bu arena tarzı kısımlarda rakiplerle karşılaşabiliyoruz ve biri kendi ekibimiz tarafından, diğeri karşı gruba karşı olmak üzere çeşitli saldırılar gerçekleştirebiliyoruz. Bu tarz oyunlarda yaptığınız her atılım çok önemlidir çünkü yaptığınız her hamleden sonra sıra diğer tarafa geçer. Karşı tarafa çok açık bir şekilde yakalanırsanız bu, karakterinizin ölümüne yol açabilir. Bu nedenle, oyundaki her hamlenizin eylemini önceden düşünmek değerlidir. Örneğin bir alana atıldınız ve karşınıza bir grup düşman çıktı. Bu düşman kümesini yenmek için öncelikle kafanızda bir eskiz oluşturmanız ve çeşitli planlar yapmanız gerekiyor. Ardından karakterinizi bu plana göre hareket ettirip düşmanları ana hatlarıyla belirleyip yenmelisiniz. Ancak bu formda verim alabilirsiniz.
 
 
Oyunda arka planda yine bize bir hikaye anlatılıyor. Bu mesel kapsamında çeşitli bölüm ve bölümlerden geçebiliriz. Yine oyunda hikayenin bu kısımları çeşitli orta sahnelerle destekleniyor ve çoğunlukla karakterlerin ortasında diyaloglar şeklinde karşımıza çıkıyor. Oyunda yine kullanabileceğimiz çeşitli yakın dövüş ve menzilli silahlar bulunuyor. Onları istediğimiz gibi kullanabilir ve düşmanlarla yüzleşebiliriz. Oyunda farklı aşamalar var ve farklı aşamaları aşmak için kendi planımızı oluşturmamız gerekiyor. Bu nedenle oyunun her bölümünde çevreyi iyi analiz etmeli, çevresel faktörleri yeterince kullanmalı ve avantajlarına bir göz atmalıyız.
 
 
Oyunda hikaye kapsamında ilerleyebilecek, yeni karakterlerin kilidini açabilecek ve bu karakterler savaşın ve hikayenin gidişatını değiştirebilecekler. Oyunda tekrar alabildiğimiz karakterlerin ortasında samuraylar, makineli tüfekli karakterler ve dahası yer alacak. Bu karakterleri birebir kullanmak bizim işimiz olacak. Elbette oyunda sıra tabanlı bir savaş sistemi olacak ve bu sistem içerisinde rakiplere karşı gitmeye çalışacağız.
Oyunda oluşturduğumuz ekiple birlikte büyük maceralara atılacağız. Bu ekipteki karakterleri dilediğiniz gibi geliştirip yeni silahlarla donatabileceğiz. Oyunda etrafta farklı silahlar bulabileceğiz, düşmanlardan bir şeyler çıkarabileceğiz ve her seviyeyi geçtikten sonra daha fazla silahın kilidini açabileceğiz. Oyunda grubumuzdaki karakterleri bu silahlarla donatıp, onları güçlendirip, grubumuzdaki karakterleri yükselterek istatistiklerini yükseltebileceğiz. Bu şekilde takımı daha güçlü hale getirebiliriz.
Oyunda yine mağaza sistemi olacak. Bu mağaza sistemi sayesinde çeşitli eşyalar ve yükseltmeler satın alabileceğiz. Bu dükkan sisteminden eşya satın almak için düşmanları tekrar yenmek, çeşitli eşyalar toplamak ve bölümleri geçmek gerekiyor. Oyunda farklı becerilerin kilidini açabildiğimiz yetenek ağacı sayesinde yeni yeteneklerin kilidini açabilir ve karakterleri bu oranda güçlendirebiliriz. Oyunda kendimizi her zaman bir şeyleri yükseltirken bulacağız ve bu yükseltme sırasında yeni özelliklerin kilidini açabileceğiz. Bu yeni özelliklerle birlikte karakterlerle farklı stratejiler oluşturabilecek, planlarımızı ve stratejimizi değiştirebilecek ve böylece oyundaki tüm içeriği deneyimleyebileceğiz.
 
 
Bu tarz oyunlarda çok fazla yetenek olduğu için bunları en uygun şekilde kullanmak biraz güç gelebilir ama oyuna biraz alıştıktan sonra bu olayı tamamen çözebileceğiz. Oyunda farklı bulmaca dizilerinden tehlikeli tuzaklara kadar pek çok farklı bölüm bizleri bekliyor olacak. Bunların üstesinden gelmek için oyundaki karakterleri kullanıp onlara doğruyu sağa sola gönderip doğrudan düşmanlarıma veya tuzaklarıma batırabileceğiz.
2 Mayıs’ta çıkacak olan bu strateji sıra tabanlı taktik oyununun Steam sayfası şu anda açık. Dilerseniz Steam sayfasından istek listenize ekleyebilir ve çıkarken bildirim alabilirsiniz. Bunun dışında yine Steam sayfasında oyunun demo versiyonu bulunuyor. Bu demo sürüm sayesinde oyunun bariz bir bölümünü ücretsiz olarak deneyebilir ve oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilirsiniz. Yine bu demo sürüm, oyunu alıp almamaya karar veren bir yapı içeriyor. Bu nedenle, bu demo sürümleri denemek çok değerlidir.
 
– Redfall (2 Mayıs: açık dünya, çevrimiçi, nişancı, aksiyon, macera)
 
 
Arkane Austin tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan açık dünya, çevrimiçi, nişancı, aksiyon, macera oyunu Redfall, 2 Mayıs’ta biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. co-op ve arkadaşlarımızı yanımıza davet ederek tehlikeli bir dünyaya geçiş yapabileceğiz ve karanlık bir atmosferin bize sunumunu deneyimleyebileceğiz. Oyunda redfall diye bir şehir olacak ve biz bu şehirde grubumuzla birlikte ilerleyebileceğiz, gerçek yoldan farklı bölümlere gidebileceğiz ve düşmanları oyun ile ortadan kaldırabileceğiz. sahip olduğumuz silahlar.
Oyunda kullanabileceğimiz birçok farklı aksiyon sahnesi ve çeşitli silahlar olacak. Bu silahlarla düşmanlara uzaktan saldırıp mermi atabileceğiz. Oyunda yanımızda olan arkadaşlarımızı tekrar arayabileceğiz ve arkadaşlarımızla iş birliği yaparak bu tehlikede hayatta kalabileceğiz. Oyunda yine düşmanlara karşı farklı kombolar yapabileceğiz ve onları tek seferde yere sererek ortadan kaldırabileceğiz. İster tek başımıza ister çiftler halinde ilerleyebileceğimiz bu nişancı aksiyon oyununda dört bir yandan kuşatılmış düşman orduları olacak ve bu düşman ordularını ortadan kaldırmak için çeşitli saldırılar yapabileceğiz.
 
 
Birinci şahıs kamera bakış açısına sahip bu açık dünya oyununda farklı bölgelere ilerleyebileceğiz ve ilerlediğimiz bölümlerde yine farklı tehlikelerle karşılaşabileceğiz. Her bölgenin farklı özellikleri ve temaları olacak ve bu temaları ve atmosferi yaşamak oldukça keyifli olacak. Oyunda kullanabileceğimiz birçok farklı beceri olacak ve bu becerilerle birlikte düşmanları rahatsız ederken hayatta kalmanın yollarını bulmaya çalışacağız. Bu açık dünyada farklı tipte düşmanlar olacak ve düşman tiplerinin her birinin kendine has özellikleri olacak. Önce düşmanları analiz etmemiz ve nasıl baskın yaptıklarını görmemiz gerekecek. Bu nedenle, bir sonraki aşamada onlara saldırabilir ve onları şaşırtabiliriz.
 
 
Kendi yapısı ve dünyasıyla bir arada karşımıza çıkacak olan bu oyunda arka planda bir hikaye anlatılacak. Bu hikayede ilerleyeceğiz ve yeni bölümlere geçebileceğiz. Yukarıda da belirttiğim gibi oyunda karanlık bir atmosfer bizi bekliyor olacak ve kendimizi her zaman gecenin karanlığında hareket ederken bulabileceğiz. Bu tarz karanlık alanlarda ilerlerken kendimizi hep diken üstünde hissedecek ve gergin bir ortamda kalacağız. Bundan dolayı oyunda tek başınıza ilerlemek yerine arkadaşlarımızla koordineli bir şekilde ilerlemenin bu gerilimi azaltacağını ve hayatta kalma şansımızı daha da artıracağını söyleyebilirim.
Oyunda her zaman vampir düşmanlar olacak ve bu vampir düşmanlar sizin güneş ışığıyla boşa harcandığınızı biliyorlar. Bu yüzden bu vampirler gece ve ay ışığında ortaya çıkıyor ve bu akşam bizi yenmeye çalışıyorlar. Bu nedenle hem bu dünyada hayatta kalmaya hem de bu vampirlerin çevrelediği alanı ele geçirip onları tamamen temizlemeye çalışıyoruz. Vampirlerin dışında, yeniden ilişki kurabileceğimiz birçok işveren savaşı var. Bu işveren savaşlarıyla birlikte daha şiddetli çabalara geçiş yapabiliriz. Düşman çeşitliliğinin yeterli seviyede olduğu bu yapımda birçok farklı düşman bulunuyor ve onları yenmek eğlenceli olabiliyor.
Oyunda ister tek başımıza ister kendi takımımızı kurarak ilerleyebiliyoruz ve yanımıza 3 kişi alabiliyoruz yani toplamda 4 kişilik bir grup ile ilerliyoruz ve bu grupta kendi rolümüzü alabiliyoruz. Oyunda yine takım arkadaşlarımızın hayatta kalmasını sağlayabilir, dinlenmelerini gözetleyebilir ve daha fazlasını yapabiliriz. Grup arkadaşlarımızla birlikte her oyuncu farklı bir karakter seçerek bu karakterin özelliklerinden ve avantajlarından yararlanabiliyor. Oyunda her karakterin kendine ait kahraman ekipmanı ve eşyaları bulunuyor ve ekipmanları kullanmak tamamen oyuncunun işi. Bu nedenle oyundaki her karakter çok önemlidir ve bu karakterlerden yararlanmak grup için çok faydalıdır.
 
 
Oyunda 4 farklı karakter bulunuyor ve bu karakterlerin seçimi tamamen size kalmış. Oyunda kullandığınız karaktere göre çeşitli hileler ve saldırılar yapabiliyor, bu marifet ve saldırılarla düşmanları alt edebiliyorsunuz. Oyunda ortam faktörlerini kullanabiliyor ve bu ortam öğeleri ile birlikte vampirleri daha kolay yenebiliyorsunuz. Oyunda yine kullanabileceğiniz çeşitli silahlar ve silah türleri bulunuyor. Bu silah türlerinin yanı sıra çeşitli cephanelerin kilidini açabilir ve kullanabileceğiniz özel silahlardan çeşitli cephanelere kadar farklı içerikleri deneyimleyebilirsiniz. Bu içerikleri tüketmek tamamen bizim işimiz.
Oyunda karakterimizi istediğimiz gibi yükseltebiliyor ve yeni yeteneklerin kilidini açabiliyoruz. Farklı yükseltmeler yapabildiğimiz ve yeni yetenekler açabildiğimiz bu yapı sayesinde karakterimizin istatistiklerini arttırabiliyor, düşmanlara karşı daha fazla hasar vermesini sağlayabiliyor ve oyundaki takım dayanışmasını bir üst seviyeye çıkarabiliyoruz. Açık dünyada koştururken elbette her zaman tehdit ve tehlikelerle karşılaşıyoruz. Bu tehlikelerin üstesinden gelmek için ekibimizle koordineli bir şekilde ilerleyip sıkı bir bağlantı kurabiliyoruz ve ne kadar sağlıklı bağlantı sağlarsak bölgeleri o kadar rahat geçebiliyoruz.
 
 
Merakla beklenen bu yapım bir süredir geliştirme aşamasında ve nihayet 2 Mayıs’ta çıkış yapmaya hazırlanıyor. Kısaca özetlemem gerekirse oyunda farklı karakterler bulunuyor ve bu karakterlerin kullanımı tamamen bize ait. Bu karakterlerin her birinde farklı özellik bulamazsınız ve özelliklerden faydalanmak oldukça değerlidir. Oyunda yine tek başımıza ya da çiftler halinde oynayabiliyor ve kendimizden bir grup oluşturabiliyoruz. Takımdaki her oyuncu farklı bir karakter seçebilir ve yeteneklerinden faydalanabilir. Oyunda vampir düşmanlarla karşılaşıyoruz ve vampir düşmanların istila ettiği bir dünyada geçiyoruz. Amacımız bu istila edilmiş vampir dünyasını arındırmak ve temizlemek.
 
 
Oyunda açık bir dünya bizi bekliyor ve açık dünyada dolaşırken çevreyi keşfedebilir ve yeni silahların ve becerilerin kilidini açabiliriz. Oyunda karakterimizi geliştirip istatistiklerini yükseltebiliyoruz. Tekrar farklı becerilerin kilidini açmak için beceri ağacına geçip oradan yeni beceriler açabilir ve yeni özelliklerle düşmanların karşısına çıkabiliriz. Kısacası oyunda hayatta kalmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, böylece yeni özelliklerin kilidini açabiliyoruz.
Oyunun Steam sayfası şu anda açık ve dilerseniz Steam sayfasından istek listenize ekleyebilir ve çıktığı gün bildirim alabilirsiniz. Ne yazık ki şu anda oyunun demo versiyonu yok, bu yüzden deneme şansımız yok. Oyunun standart sürüm fiyatı 699 TL, Bite Back sürümü ise 999 TL fiyatla satışa sunuluyor. Bu nedenle, oyunu hemen ön sipariş verebilir ve satın alabilirsiniz. Oyunu çıktığı gün doğrudan kütüphanenizden indirebilirsiniz.
 
– Age of Wonders 4 (2 Mayıs: sıra tabanlı strateji, taktikler)
 
 
Triumph Studios tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive tarafından yayınlanan sıra tabanlı strateji ve taktik oyunu Age of Wonders 4, 2 Mayıs’ta biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. karaya çıkar ve orada kendi ordumuzu kurarak düşmanları yenmeye çalışırız. Serinin yeni oyunu ile çıta biraz daha yükselecek ve bu yükselişle birlikte oyuncular üst düzey bir strateji sıra tabanlı taktiksel deneyim elde edebilecekler. Oyunda her ilaç çok önemli olacak, yapacağınız varsayımlar – oyun içinde planlama tamamen size ait olacak. Bu nedenle oyunda bir düşmanla savaşmadan önce çevresel faktörleri kullanmak için çeşitli planlar yapmak ve bu planlar üzerinde detaylıca düşünmek gerekecektir.
Oyunda fantastik bir yapı olacak ve bu fantastik yapıya sahip farklı karakterlerimiz – takımlarımız olacak. Ekibimiz ve ordumuz farklı güçlere sahip olacak ve bu ordu ile birlikte ilerleyerek daha fazla alana yayılacak ve haritanın boş kısımlarını açacağız. Biz de bu fantastik diyarı keşfedip kendi ekibimizi oraya getirip hakim olmaya çalışacağız.
 
 
Oyunda harika bir fantezi krallığı oluşturacağız, bu krallık ile istediğimizi yapmaya çalışacağız ve yeni maceralara atılmaya başlayacağız. Oyunda yine sıra tabanlı taktiksel savaşlar olacak ve bu aksiyonda saldırılarımızı tek tek gerçekleştireceğiz. Oyunda atak yaptıktan sonra sıra başka bir karaktere ya da karşı tarafa geleceği için burada yapacağımız her atak ve her planlama çok değerli. Oyunda yaptığınız her atılımın çok önemli olduğu bu yapımda çevresel faktörleri kullanıp çevresel faktörleri düşmana karşı çevirebileceğiz.
Serinin en yeni oyunu, sıra tabanlı taktiksel aksiyon ve rol yapma öğeleri içeriyor. Bu unsurlarla birlikte oyun bize farklı bir deneyim sunmaya çalışıyor ve ilk konumumuzdan sonraki konuma gerçek bir ilerleme kaydetmeye çalışıyoruz. Oyunda önce küçük teknolojilerle başlıyoruz ve grupla birlikte daha sonra bu teknolojileri büyütüp ordumuzu genişleterek daha geniş bir alana hakim olabiliyor ve imparatorluğumuzu diğer taraflara da yaymaya çalışıyoruz. Oyunda sürekli gelişmeye çalışıyoruz ve düşman ordularını yok etmeye başlıyoruz.
 
 
Oyunda oynanış açısından çeşitli özellikler bulunmaktadır. Oyunda her zaman yaptığımız aksiyonlar değişkenlik gösteriyor ve karşılaştığımız düşmanlar da bu değişkenlikten etkileniyor. Bu nedenle oyuna her başladığımızda farklı bir deneyim kazanmamız mümkün. Oyunda elbette arka planda bir hikaye anlatılıyor. Bu benzetmenin bir parçası olarak, çeşitli ara sahnelere ve diyaloglara geçebilir. Bu kıssa kapsamında yeni parçalara geçebiliyoruz, yeni düşmanlarla karşılaşabiliyoruz ve azılı düşmanları da ortadan kaldırmak tamamen bizim işimiz.
Oyunda krallığımız birçok özelleştirilebilir mekanikle karşımıza çıkıyor. Oyunda kişiselleştirme mekanikleri oldukça ön planda. Oyun, krallığımızı ve krallığımızın takipçilerini yeniden kişiselleştirmek için birçok seçeneğe sahiptir. Bu seçenekler ile bu takipçilerin vücut hallerini, bazlarını ve güçlü yönlerini ayarlayabilir ve doğal olarak istediğimiz şekilde oluşturabiliriz. Oyunda ise kendi ordumuzu büyütürken kendi takımımızı büyütebiliyor ve nüfusumuzu artırabiliyoruz. Nüfusumuzu çoğaltıp genişlettikçe daha çok alın dağıtabilir, krallığımızı daha çok genişletebiliriz.
 
 
Karanlık bir atmosferin ve daha çok fantastik bir dünyanın olduğu bu yapımda farklı tıptan yaratıklar da yer alıyor. Bu yaratıkları yenmek için ordumuzu büyütebilir ve halkımızın bu düşmanlara karşı hazır olmasını sağlayabiliriz. Oyunda her olaya yeniden tepki veren bir yapı var. Örneğin bir düşmanla karşılaştığınızda ekibimizle birlikte çalışmaya çalışırsınız ama mücadele ettiğimizde ekibin yıprandığını ve değiştiğini görebilirsiniz. Bu değişim onların o varlıklardan etkilendiklerinin ve bu kaosun onlara uygun olmadığının kanıtıdır.
Maçta tabii ki bir hedefimiz var. Amacımız kendi krallığımızı korumak, bu krallığı geniş alanlara yaymak ve daha fazla alanı ele geçirmektir. Dolayısıyla bu toprakların hakimi olmak bizim asıl hedefimizdir. Elbette bu kolay bir süreç değil çünkü oyunda anlatılacak hikaye kapsamında çeşitli maceralara atılacak, bu maceralardan sıyrılmak için kendi grubumuzu yönetecek ve kendimize yeni takipçiler kazanmaya çalışacağız. Oyunda yine farklı yeteneklere sahip varlıklar ve düşmanlar karşımıza çıkacak. Bunları aşmak için çeşitli planlar yapacağız ve bu taktiksel savaşlarda galip gelmeye çalışacağız.
Oyunda yapacağımız her atak çok önemli olacak. Her seçim ve seçenek bize farklı kapılar açacaktır. Oyunda yine detaylı strateji unsurları, detaylı taktiksel özellikler ve aksiyon şeması yer alacak. Bu şemalar ile birlikte oyunda kendimizi dallara ayrılan bir maceranın içinde bulacağız ve serinin en yeni oyununu bu formda denemiş olacağız.
 
 
Oyunda yine seride yer almayan yeni mekanikler olacak. Oyunda yine büyük kuşatmalara yelken açabileceğiz ve sonrasında çeşitli ödüller kazanabileceğiz. Oyunda yine kullandığımız karakterlerin bir moral sistemi olacak ve bu moral sistemi oyunun gidişatını değiştirebileceği için oyun içerisinde bu sistemle birlikte karakterlerin moralini yüksek tutmak gerekecek. Moralleri yüksekse, savaşlara daha eksiksiz katılabilecekler ve galip gelmeleri daha kolay olacaktır. Bu ve daha fazla mekanik oyunda görünecek.
Oyunda yine mod takviyesi olacak. Bu mod tabanı sayesinde oyuna her zaman yeni modlar eklenecektir. Mod geliştiricileri de bu oyuna yeni özellikler ekleyebilecekler. Bu bahiste geliştirici ekip açık tutmuş ve serinin en açık uçlu modlanabilir oyununu yaptığını belirtmişti. Kısacası oyunda oldukça geniş bir mod tabanı olacak ve bu maklama eklentisi sayesinde oyunu her zaman olduğu gibi oynamak isteyecek ve yeni özellikleri denemek isteyeceksiniz.
 
 
Kısaca özetlemek gerekirse oyunda sıra tabanlı taktiksel savaşlar olacak. Oyunda fantastik bir hikaye benimsenecek ve fantastik bir diyarda kendimize yer bulacağız. Oyunda kendi krallığımızı kurarak bu krallığı genişletmeye çalışacağız ve kendimize bir grup kurabileceğiz. Takımda farklı karakterler olacak ve karakterlerin her biri farklı becerilere sahip olacak. Sıra tabanlı taktiksel savaşlarda her atılım çok değerli olacak ve bu saldırıları en uygun şekilde kullanmak gerekecek. Oyunda çevreyi keşfedeceğiz, yeni krallıklara hatasız gideceğiz ve bu krallıkları fethetmeye çalışacağız.
Oyunun Steam aşaması şu anda açık. Dilerseniz Steam sayfasından istek listenize ekleyebilir, çıktığı gün alabilirsiniz. Eğer serinin hayranıysanız ya da sıra tabanlı taktiksel oyunlara geçmek istiyorsanız oyuna bir şans verebilirsiniz.
 
– Çıplak Popo Boks (4 Mayıs: çok oyunculu, aksiyon, macera)
 
 
Tuatara Games tarafından geliştirilen ve grup tarafından yayınlanan çok oyunculu aksiyon macera oyunu Bare Butt Boxing, 4 Mayıs’ta geliyor. Eğlenceli bir yapı ile karşımıza çıkacak olan bu online çok oyunculu yapıda bir boks maçına katılacağız ve her zaman beraber olacağız. yumruklarımızla konuşmaya başlayın. Oyunda birbirinden farklı ve renkli karakterler olacak ve bu karakterler ile birlikte büyük bir efor sarf edebileceğiz ve bu rakiplerimizi sağa sola yumruk atarak yenmeye çalışacağız. Oyunda salladığımız her yumruk bir düşmanı vurabilir ve onu farklı portallara ve uçurumlara hatasız bir şekilde sürükleyebileceğiz.
Eğlenceli bir yapıya sahip olan bu oyunda oyuncuları indirip yenmek ve gerçekleri başka boyutlara göndermek tamamen bizim işimize yarayacaktır. Renkli grafiklere ve sanat formuna sahip olan bu oyunda farklı karakterler olacak ve biz de bu karakterler sayesinde rakiplerle birlikte baş etmeye çalışacağız. Oyunda mor karakterlerden sarı karakterlere, yeşil karakterlerden beyaz karakterlere kadar pek çok farklı renkli oyuncu olacak. Bu oyunculardan birini rastgele seçerek oyun içerisinde bir arenaya atlayabileceğiz ve fizik tabanlı dövüş deneyimi yaşayabilecek ve rakipleri yenmenin keyfini çıkarabileceğiz.
 
 
Eğlenceli bir dövüş mekaniğine sahip olduğumuz ve güçlü rakipleri yenebileceğimiz bu oyunda, rakipleri geri itmek için yumruklarımızı sert ya da yavaş sallayabileceğiz. Sert yumruklar atarak diğer oyuncuları uçuruma sürükleyip başka bir boyuta hatasız gönderebileceğiz. Simülasyon ögeleri içeren bu yapıda boks farklı bir boyut kazanacak ve bu boyutla birlikte cümbüşün dibine vurmaya başlayacağız.
Oyunda ister tek oyuncu olarak giriş yaparak bu emeğe ortak olabileceğiz, ister doğrudan online giriş yapıp diğer oyuncularla rekabet edip arkadaşınızı bizim tarafımıza davet edebiliriz. Oyunda ister arkadaşınızı çağırın, ister diğer oyuncularla birlikte savaşın, bu tamamen sizin seçimlerinizle birlikte olacaktır. Farklı oyun modları ve arenaların yer aldığı bu yapıda her arenada farklı bir dövüş deneyimi yaşamaya çalışacağız, bu arenalarda rakipleri yenmeye çalışacağız ve onları saf dışı bırakabileceğiz.
Birçok karakterin ve renkli kişiliklerin olduğu bir ortamda boks deneyimi yaşayabilecek ve bir karakterin kontrolünü ele geçirebileceğiz. Bu karakterle birlikte sağa sola real atabileceğiz ve rakiplerin yumruklarından kaçmaya çalışacağız. Oyunda ne kadar çok yumruk sallarsak ve bunların bir rakibe isabet ettiğini ne kadar çok görürsek o kadar çok eğlenebilir ve onları gerçek anlamda farklı boyutlara gönderebiliriz. Oyunda her zaman yumruklarımızı sallayacağız ve yumruklarımızın karşısına çıkan oyuncuları yenebileceğiz.
 
 
Kaosun yaratıldığı ve eğlenceli bir ortamın yaratıldığı yapıda renkli karakterler karşımıza çıkacak ve bu renkli karakterlerle birlikte bu sporu deneyimleyebileceğiz. Fizik temelli bir yapının olduğu bu oyunda rastgele bir kural yer almayacak ve kural dışı bir biçimde rakiplerin köşelerine doğru itebileceğiz. yuvarlak formda görünen portallar aracılığıyla rakipler ve biz yok olacağız. Gönderdiğimiz karakterleri de yok edebileceğiz.
Oyunda farklı oynanış dinamiklerine sahip farklı arenalar olacak ve bu arenaların her biri farklı bir temaya sahip olacak. Her arena kendi zorluklarıyla gelecek ve bu arenalarda rekabet etmek tamamen bizim işimiz olacak. Bu yapımda farklı arenalara giderek bir kum torbası rakiplere yumruklar atacak ve bu çabadan galip çıkmak için hayatta kalan son kişi olmak gerekecek. Oyunda yine çeşitli güçlendirmeler olacak ve bu güçlendirmeler işin seyrini değiştirecek.
 
 
Oyunda yumruklarımızı sallarken rakiplerimizi alt edip başka yerlere doğruları gönderebileceğiz. Oyunda sağdan sola çeşitli güçlendirmeler alıp bu boks sporunun gidişatını değiştirebileceğiz. Oyunda yenilirken aldığımız bir güçlendirme sayesinde çabanın yönünü değiştirip rakipleri kolayca alt edebileceğiz. Oyunda rakipleri çok geri iteceğiz, sert vuramazsak iki adım geri itip daha fazlasını yapabileceğiz. Her yumruk farklı bir etkiye sahip olacak ve deneyim daha da eğlenceli hale gelecek.
Oyunda farklı arenalar olacak ve bu arenaların her birinin farklı tuzakları olacak. Tuzaklar ile birlikte rakiplerinizi buralara gönderebileceksiniz ve tuzakların içine çektiğiniz rakipler de yok olacak. Oyunda yuvarlak şekilde portallar ile birlikte rakipleri bu kısma gönderebileceğiz. Oyunda dünyanın her yerinden oyuncularla oynayabileceğiz veya yerel çevrimiçi deneyim kazanabileceğiz.
Yerel çevrimiçi modda, arkadaşlarımızı bize katılmaya davet edebileceğiz, kendimize bir arena seçebileceğiz ve bu çabada yer alabileceğiz. Öte yandan direkt bir online oyuna katılıp rastgele oyunculara sahip olabileceğiz ve onlarla uğraşmaya başlayacağız. Oyunda arkadaşlarımızı kendi tarafımıza davet edebileceğiz veya tanımadığımız oyuncularla bu uğraşı başlatabileceğiz.
 
 
Eğlenceli bir deneyimin yaşanacağı bu dövüş aksiyon oyununda boks sporunu gerçekleştireceğiz ve bu eğlenceli yapının içinde hayatta kalan son kişi olmaya çalışarak rakip oyuncuları elemeye başlayacağız. Yukarıda da belirttiğim gibi oyunda farklı arenalar olacak ve bu arenalara geçerek rakipleri yenmeye başlayacağız. Oyundaki bu arenaların her birinin kendine has yapısı ve teması olacak. Yumruklarımızla rakipleri tuzaklara itebileceğiz ve bu sayede rakipleri yenip eleyebileceğiz. Oyunda kullanabileceğimiz farklı karakterler olacak ve bu karakterlerden birini rastgele seçebileceğiz.
Oyun yine çabanın gidişatını değiştirebilecek çeşitli güçlendirmelere sahip olacak. Bu takviyelerle birlikte düşmanları tek yumrukla çok uzaklara savurabileceğiz ve daha güçlü bir konuma geleceğiz. Bu nedenle, bu güçlendirmeler oyunda çok değerli olacak ve çabanın doğrudan gidişatını değiştirebilir. Yukarıda da belirttiğim gibi oyunda çeşitli mod takviyeleri olacak ve bu modların ortasında online çok oyunculu, yerel çok oyunculu, tek oyunculu ve dahası yer alacak. Bu modları denemek ve oynamak tamamen sizin işiniz olacak.
 
 
Oyunun Steam sayfası şu anda açık. Oyun birinci aşama erken erişim sürümü olarak çıkacak ve erken erişim sürümünün ne kadar süreceği hakkında bir bilgi yok. Ama bir süre daha bu formda devam edecek gibi görünüyor. Erken erişim sürümünde geliştirici ekip, oyuncuların geri bildirimlerini önemseyecek ve bu süreçte oyuncular, oyunun geliştirilmesine katkıda bulunabilecek. Tam sürüme sorunsuz bir şekilde erişmenizi sağlayan bu erken erişim sürümünde oyuncular birçok özelliği deneyebilecekler.
Bu kadar eğlenceli bir yapıya ve karakterlere sahip bir dövüş boksu deneyimi yaşamak istiyorsanız bu oyuna göz atabilir ve deneyebilirsiniz. Oyun 4 Mayıs’ta çıkıyor ve dilerseniz istek listenize ekleyebilirsiniz.
 
– Hometopia (5 Mayıs: inşa etmek, yaşamak, simüle etmek)
 
 
Hometopia Inc. tarafından geliştirilen ve yayınlanan bina, yaşam, simülasyon oyunu Hometopia 5 Mayıs’ta biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu imalatta tüm evleri sıfırdan yapabileceğimiz ve yönetimle ilgili birçok detaya sahip olabileceğimiz sanal bir dünya yaratabileceğiz. Oyunda farklı rezidansların projelerine adım atarak bu projelerde üst düzey bir iş çıkarmaya çalışacağız, mutlaka bir alanda sıfırdan temel atarak bu rezidansı yapmaya başlayacağız ve projemize ilaveler yapabileceğiz. Bu konutun yapısının her birine kendi dokunuşları.
Hem tek oyunculu hem de kooperatif
Oyunda bir co-op, co-op modu olacak. Bu modda istediğimiz gibi oynayabileceğiz ve istersek tek oyunculu formda oyunda yer alabileceğiz.
Temelden çatıya kadar bir projeyi üstlenebileceğimiz bu yapım, birinci şahıs, üstten görünüm ve daha çok kamera perspektiflerini içerecektir. Dilediğimiz gibi bu bakış açılarıyla ilerleyip projeyi tamamlamaya çalışacağız. Oyunda projenin her odasının her bir parçasını tek tek düzenleyebileceğiz ve her boyutu kendimize göre ayarlayabileceğiz.
 
 
Tüm dekorasyon işlerinin bizimle ilgili olduğu bu yapımda çok detaylı simülasyon unsurları bizleri bekliyor. Bu ayrıntılı simülasyon öğeleri, inşa etme, sabitleme, yıkma ve daha fazlasını içerir. Ücretsiz olarak tarafımıza sunulacak olan bu yapımda diğer oyuncularla online olarak birlikte çalışabilir, birlikte bu projeleri tamamlamaya çalışabilir ve siz bir projeyi tamamlarken diğer oyuncuların başka bir projeyi bitirmeye çalıştığını görebilirsiniz. Bundan dolayı oyunda bir sosyal alan bulunmakta ve bu sosyal alanda herkes işini hakkıyla yapmaya çalışmaktadır.
Arkadaşlarımızı oyunda bize katılmaya davet edebilir ve onları bu projeye ortak yapabiliriz. Bu ortaklık sayesinde işleri daha kolay ve hızlı bir şekilde yapabiliyoruz ve iş kısmı sayesinde bu projeyi kolayca bitirip yeni projelere gerçek bir yol kat edebiliyoruz. Oyunda hemen hemen her şeyi hızlıca özelleştirebilir, düzenleyebilir, yok edebilir ve gerisini yerine koyabiliriz. Bu nedenle kapsamlı ve detaylı simülasyon öğeleri ve dahası oyun içerisinde bizleri bekliyor.
Bir odadaki her detay bizimle ilgili olacak
 
 
Küçük bir mahalleden büyük bir sokağa gerçek bir yol açabileceğimiz bu oyunda projenin ve evin her köşesine dokunabiliyoruz. Bir oda yaptıysak ve odanın büyüklüğünü beğenmediysek, bu odanın büyüklüğünü ve uzunluğunu ayarlayabilir ve odaya yerleştirebileceğimiz mobilyalar, nesneler ve eşyalar üzerinde tam kontrole sahip olabiliriz. Oyunda yaptığımız her küçük detay tamamen bize ait ve bu detaylarda ustalaşmak tamamen bizim işimiz. Oyunda yatak odası yapıyorsak bu yatak odasındaki yataktan yastığa kadar her detaya dahil oluyoruz ve onu seçebiliyoruz. Yatağın yanına koyabileceğimiz aksesuarları, aydınlatmayı ve daha fazlasını seçebiliriz.
Mobilyaların yönünü ayarlayabileceğiz
Oyunda mobilyaların hangi yöne bakabileceğini ve hangi yöne konumlanabileceğini tamamen ayarlayabiliyoruz. Bir sandalyenin yönünü beğenmediysek o sandalyenin üzerine tıklayıp üzerinde çeşitli ayarlamalar yaparak yönünü istediğimiz yere göre değiştirebiliyoruz. Oyundaki her bir mobilyanın konumunu ve yapısını tekrar değiştirebiliyoruz ve bu odaya yeni mobilyalar dahil edebiliyoruz. Bu nedenle, oyundaki her küçük ayrıntıya hakim olabilir ve değiştirebilir ve her türlü düzenlemeyi yapabiliriz.
 
 
Sıfırdan yapabileceğimiz binaların yanı sıra mevcut evleri yenileyebileceğimiz çeşitli proje ve görevler de bulunmaktadır. Bu proje ve görevleri yerine getirebilmek için genellikle büyük çaba sarf ediyor, konutları ve projeleri tamamlamaya çalışıyoruz. Oyunda belirli görevleri alabiliyoruz, bu görevleri halledebiliyoruz ve istersek tek oyunculu olmak istiyorsak arkadaşlarımızla birlikte bu görevleri online olarak tamamlamaya çalışıyoruz.
Farklı mahallelere adım atabileceğiz
Geliştiriciye göre oyunda 5 farklı mahalle ve bölge bulunuyor. Bu farklı bölgeler arasında geçiş yapabilirsiniz ve her bölgenin kendi ilgili teması ve yapısı vardır. Bu bölge ve mahallelerde ilerleyerek farklı yapılar inşa edebiliyoruz, çeşitli projelerde yer alabiliyoruz ve bize verilen görevleri hakkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Her bölgesinde kendi imzamızın bulunduğu bu üretimde geniş bir yaşam alanı kurmaya çalışıyoruz.
Oyunda tüm detaylara sahip olduğumuzdan bahsetmiştim ve tüm düzenlemelerin tarafımızca yapıldığını söyledim. Yine bu detayları örnek verecek olursak: Oyundaki mekanların tasarımları, gayrimenkulün büyüklüğü ve projenin nasıl olacağı tamamen bize kalmış olacak. Yani oyundaki arazi parsellerini tek tek boyutlandırabileceğiz ve bu boyutlandırmaya göre üzerlerindeki proje ve meskenleri dahil edebileceğiz. Böylece oyunda arazi ile sıfırdan bir bütün oluşturup bu projeleri halkın beğenisine sunabileceğiz.
 
 
Oyunda, konuttaki her detayı yeniden karıştırıp düzenleyebileceğiz. Oyunda çok sayıda mobilya olacak ve bu mobilyaların ortasında istediğimizi seçebileceğiz. Oyunda mobilyaların, duvarların ve hatta diğer nesnelerin renklerini istediğimiz gibi ayarlayabileceğiz ve bu renklendirmeleri sınırsız bir renk paleti ile birlikte yapabileceğiz. Oyunda seçebileceğiniz renkler tamamen sınırsız olacak ve çeşitli kodlar ve menüler üzerinden bu renkleri istediğimiz gibi seçebileceğiz.
Yüzlerce kesim alabiliriz
Oyunda tekrar karşımıza çıkacak ve satın alabileceğimiz binlerce modül olacak. Kesintiler sayesinde oyundaki her küçük detayı değiştirip özelleştirebileceğiz. Oyunda yine boş bir duvarı boyayabilecek, istediğimiz rengi verebilecek, duvara tablolar asabilecek, çeşitli aksesuarlar yerleştirebilecek ve daha fazlasını yapabileceğiz. Yani oyundaki tüm hakimiyet ve düzenleme tamamen bize ait olacak.
Yukarıda da belirttiğim gibi oyun hem tek oyunculu hem de çevrimiçi moda sahip olacak. Tek oyunculu modda meslek moduna başlayarak mesleğimizi ilerleteceğiz ve bu meslek modunda basamakları birer birer tırmanmaya çalışacağız. Bu işgal modu sayesinde her mahallede belirli görevleri tamamlayacağız.
Korumalı alan modu
 
 
Oyunda yine bir sandbox modu olacak. Bu mod sayesinde tüm fikirlerimizi oyuna dahil edebileceğiz ve oyun tüm detaylarıyla önümüze açılacak. Yani bu mod sayesinde bize sınırsız bir bütçe ve belli bir miktar arazi verilecek. Bu bütçe ile birlikte istediğimiz gibi bir projeye başlayacağız ve bu evi istediğimiz büyüklükte yapabileceğiz ve her detayını kendimize göre ayarlayabileceğiz. Bu mod sayesinde istediğimiz ve hayal ettiğimiz bir evi tasarlayabileceğiz ve bu evi arkadaşlarımıza veya çevremizdeki insanlara hediye edebileceğiz.
Pek çok detay ve projenin yer aldığı bu yapımda görevleri dilediğimiz gibi üstlenebileceğiz ve bu görevleri hakkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Simülasyon ögelerinin bol olduğu ve tüm detaylarıyla bizlere sunulan oyunda hayallerimizdeki projeyi tamamlamaya çalışacağız ve bu projemizde onu sunmaya başlayacağız.
 
 
Bu stil simülasyonu ve inşa etme – dekorasyon oyunlarını seviyorsanız, bu üretime göz atabilir ve deneyebilirsiniz. Oyunun Steam sayfası şu anda açık ve dilerseniz istek listenize ekleyebilir, çıktığı gün bildirim alabilirsiniz.
 
devamı geliyor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler